Produktbeskrivelse

Flyers er en nem og billig måde at reklamere for et produkt eller virksomhed på. Med flyers kan du få en flot printet tryksag for få øre pr. stk. Hvis man skal promovere en virksomhed, bruger man ofte denne type løsblade til at uddele på messer, gågader, banegårde eller andre steder, hvor der er en stor gennemstrømning af potentielle kunder.

Flyers bliver også ofte brugt til at skabe fokus på specifikke produkter eller markedsføringskampagner. Fysiske butikker kan eksempelvis give alle kunder en flyer med i posen, og webshops kan sende en flyer med i de udsendte pakker.

Altid offset tryk af flyers

Flyers fra Elefantprint bliver uanset antal altid offset trykt, også selvom der er tale om små oplag, som ved andre trykkerier oftest bliver produceret som digitaltryk. Offset tryk er normalt kendetegnet ved en høj opstartspris, men en bedre kvalitet og en lavere stykpris. Vi har sænket priserne på offset print så meget, at priserne er konkurrencedygtige med digitalprint ved små oplag og markant billigere ved større oplag.

Nem bestilling, men mulighed for specialløsninger

For at gøre bestillingen nem og overskuelig for alle, har vi, her på siden, kun udvalgt de materialer vi mener, der egner sig bedst til flyers. Har du specielle ønsker til din flyer, kan du kontakte kundeservice for at høre om yderligere muligheder. Det kan eventuelt være i forhold til specielle størrelser og former, eller hvis du ønsker din flyer udført på et specielt papir eller med en speciel efterbehandling.

Produktdetaljer

Størrelser: A7, A6, A5, A4 og A3 (kontakt kundeservice for andre muligheder)
Trykmetode: Offset tryk
Farver: Fuld farvetryk (CMYK)
Normal produktionstid: 5 arbejdsdage.
Ekspres produktion: Afsendelse indenfor 24 timer (vælges i indkøbskurven)