Produktbeskrivelse

Vi tilbyder magnetfolier med print til alle formål. Magnetskilte anvendes typisk på biler, whiteboardtavler samt køleskabe og frysere i hjemmet og i supermarkeder, men der er ingen grænser for, hvor magnetskiltet kan anvendes, så længe at overfladen, hvor magnetskiltet skal placeres, er lavet af jern.   

Som en ekstra funktion tilbyder vi at påføre en whiteboardlaminat på din magnetfolie. Således er det også muligt at lave ugeskemaer og vagtplaner på folien.

Folietyper

0,3 mm magnetfolie

Den tyndeste og mest fleksible magnetfolie, der især er velegnet til større heldækkende overflader som eksempelvis en hel køleskabsdør. Er emnerne under 20x20 cm, er det dog nødvendigt at gå op i tykkelse for at få en kraftigere magnetisme. Denne type magnetfolie kan ikke bruges til biler.

0,6 mm magnetfolie

Denne folie er en god allround magnetfolie, som bruges til mange formål både indendørs og udendørs. Denne magnetfolie anbefales til små skilte, der eksempelvis skal placeres på køleskabe.

0,9 mm magnetfolie

Skal man have et magnetskilt til sin bil, er det denne folie, man skal vælge. Tykkelsen på magnetfolien gør, at denne folie sidder bedre fast end de andre magnetfolier, og det er en vigtig faktor, når den skal kunne sidde fast på en bil i høj fart.


Produktdetaljer

Størrelse: fra 1x1 cm op til 124x1000 cm
Farver: Fuldt farvetryk (CMYK)

Holdbarhed: UV-resistent og ridsefast. Kan både bruges udendørs og indendørs.
Produktionstid: 5 arbejdsdage
Ekspres levering: Vi sender senest 24 timer efter bestilling (vælges når du kommer til kassen).