Design og produktion af skiltning og indretning af sportsbar

<
>

Design og produktion af skiltning og indretning af sportsbar

Millers Pub stod over for åbningen af deres nye sportsbar, og de kontaktede i den forbindelse Elefantprint for assistance til udsmykning af facaden og omgivelserne indendørs. Vi har således stået for alt fra det grafiske design til montage af folie, skilte mm.

Løsningen blev en klassisk facade med et twist. Her er vinduerne belagt med sandblæst folie med print, der giver facaden et friskt look, som spiller godt sammen med det klassiske konturskåret facadeskilt i 3mm alu sandwich.

Indendørs har vi monteret tapet tryk på alle vægge, som er en billig, men effektiv løsning. Væggene er desuden dekoreret med plakater i fri størrelse, der er fremstillet i et holdbart kraftigt materiale, som ikke suger væske. Bagerst i lokalet pynter et banner bagved barens dartskive.

Til Millers Pub har vi også leveret flyers, fremstillet i et lækkert holdbart materiale. Her er der tale om en traditionel firkantet flyers i standard størrelse, men vi kan lave flyers I alverdens former og størrelse, hvis man kontakter kundeservice.

Søger du designere til at pynte eller personliggøre din virksomhed, kan du kontakte os på tlf (+45) 69 13 45 00 eller mail: post@elefantprint.dk. Med os som samarbejdspartner kan du både få mulighed for at designe dine produkter eller få hjælp af en vores dygtige designer.