Komplet messestand til Puma i et moderne og iøjnefaldende look

<
>

Komplet messestand til Puma i et moderne og iøjnefaldende look

Elefantprint har konceptudviklet og produceret komplet messestand for Puma, samt lavet design og grafik i tæt samarbejde med kunden. Resultatet på konceptudviklingen blev en skræddersyet messestand udført i rå og stilfulde materialer, der præsenterer Pumas produkter på en flot og opsigtsvækkende måde.

Kasserne til messestanden er produceret i halvdækkende hvidmalede OSB træplader, der tilfører messestanden et råt og rustikt look, som spiller godt sammen med de mere stilrene plader på toppen printet på 10 mm akryl. Kombinationen af det rå og det stilfulde giver således messestanden et fuldendt udtryk.

Gulvet er fremstillet i gulvvinyl og væggene er indpakket i vægfolie, som er en nem og fleksibel løsning med stor effekt.

Ved bagvæggen er der bygget en specialdesignet skoreol med sorte jernspyd, der viser skoene frem på en diskret og funktionel måde med skoen i fokus.

Foruden udvikling og produktion af messestanden, stod Elefantprint også for montage og nedtagning.Så søger du en leverandør til din messestand, som kan stå for alt fra opstart til nedtagning, så sidder vi klar til at hjælpe dig på tlf (+45) 69 13 45 00 og mail: post@elefantprint.dk. Du kan også se nærmere på vores standardsortiment af messe- og udstillingssystemer her.