Produktbeskrivelse

Her kan du købe et firkantet indendørs skilt med print på lige det materiale, du ønsker.

Skiltekarton
Vi printer direkte på en 1,5 mm hvid kraftig skiltekarton  med UV-blæk, som sikrer dig farveægte og skarpe prints i langtidsholdbar kvalitet. Perfekt til diverse skiltning i butikker eller tl præsentationer.

Opskumet hvid PVC 5 mm
Vi printer direkte på en 5 mm hvid opskummet PVC-plade med UV-blæk, som sikrer dig farveægte og skarpe prints i langtidsholdbar kvalitet. Selvom dette er et forholdsvist let materiale, er det meget slagfast og formstabil. Perfekt til diverse skiltning ude såvel som inde.

Opskumet hvid PVC 10 mm
Vi printer direkte på en 10 mm hvid opskummet PVC-plade med UV-blæk. Den har samme egenskaber som de andre PVC-plader, men den ekstra tykkelse kan give en fed effekt, hvis man ønsker at skiltet skal have ekstra dybde.

Hvid alu sandwich 3mm
Vi printer direkte på alupladen med UV-blæk, som sikrer dig farveægte og skarpe prints i langtidsholdbar kvalitet. Igennem alupladens hvide overflade kan man ane det tynde lag aluminium på begge sider af den sorte plastkerne, som, udover at gøre pladen formstabil, giver printet et dæmpet metallic look. Perfekt til diverse skiltning ude såvel som inde.

Produktdetaljer

Pladestørrelse: Fra 2x2 cm. Ved plader større end 150x305 cm vil pladen blive opdelt i flere stykker. Ved opdeling vil den maksimale størrelse pr. plade være 145x300cm.
Pladedybde: Afhænger af materiale-valg
Farver: Fuldt farvetryk (CMYK) med semimat overflade
Holdbarhed: UV-resistent og ridsefast. Udendørs holdbarhed min. 5 år.
Rengøring: Kan rengøres med fugtig klud
Lagerstatus: På lager
Produktionstid: 5 arbejdsdage
Ekspres levering: Vi sender senest 24 timer efter bestilling (vælges når du kommer til kassen).