Produktbeskrivelse

Står du og mangler et udfræst skilt med print af for eksempel dit logo, så er dette produkt den perfekte løsning.

Vi printer først dit design i fuld CMYK farvetryk, hvorefter vi udfræser skiltet i den ønskede form. Du kan frit vælge materiale og størrelse.

Vores figurskårene skilt med print i farver kan bruges til flere formål, men egner sig specielt godt til butiksfacader eller som farverig skiltning på væggen.

Foretag dine valg ude til højre.

 

Materialer

Herunder ser du billeder af de materialer, du kan vælge imellem til dit figurskårene skilt med print. Der kan printes på alle materialerne, og de kan alle bruges ude og inde.

3 mm hvid pvc5 mm hvid pvc
10 mm hvid pvc10 mm hvid pvc
19 mm hvid pvc19 mm hvid pvc
3 mm alu/plast plade3 mm hvid alu sandwich

 

Montageløsning

Herunder ser du billeder og forklaring af de forskellige montageløsninger og beslag. Alle løsninger kan bruges både udvendig og indvendig.
Du behøver ikke vælge en montageløsning, såfremt du selv vil lave en montageløsning eller ikke ønsker at hænge bogstaverne op.

Snapfix SnapfixLøsningen består af et plastelement med hul i, der skrues på væggen samt et kugleformet plastelement, der er premonteret på bogstaverne, som kan klikkes ind i plastelementet på væggen.

Skiltet svæver 16mm fra væggen ved et lille skilt og 25mm ved et stort skilt.

Gevindstang GevindstangDer påsættes 2-4 gevindstænger på bagsiden af bogstaverne. Ved montering bores der huller i væggen i forhold til stængerne. Efter bogstaverne er sat ind i væggen, fyldes hullerne med silikone. Denne løsning er den sværeste, men den mest solide og virker på de fleste overflader.

Ved denne løsning svæver skiltet 11-60mm fra væggen.

3M dual lock 3M dual lockKan sammenlignes med en meget kraftig velcro. Man skruer 2-4 velcro-rundeller pr. bogstav på overfladen, så de passer med velcro-delene på bogstaverne. Fordelen ved denne løsning er, at de to ender ikke behøver passe 100% præcist sammen.

Ved denne løsning svæver skiltet 7mm fra væggen.

3M VHB-tape 3M VHB-tapeEn meget kraftig tape sættes på bogstaverne, som derefter limes på den ønskede placering. Denne løsning er den nemmeste måde at montere figurskåret tekst på, men det kræver, at overfladen er ren, plan og glat.

Ved denne løsning svæver skiltet 1mm fra væggen.

 

Montageskabelon

Montageskabelonen et stort stykke papir med huller, der passer til det bestilte skilt. Skabelonen kan tapes op på væggen og bruges til først at bore hullerne og derefter opsætte de figurskårene bogstaver, så de hænger lige og med korrekt afstand mellem hinanden.

Vi anbefaler montageskabelon til dit figurskåreneskilt med print når:

- monteringsløsningerne "gevindstang" eller "dual lock" er blevet valgt.
- montagen "snapfix" skal sættes op på hårde overflader.
- der er flere end 4 elementer i teksten/logoet
 

 

Produktdetaljer

Bogstavstørrelse: Der er ingen begrænsninger på størrelsen, men hvis de enkelte elementer i skiltet bliver større end 200x300 cm vil skiltet blive sammensat af flere dele.
Materialer: Du kan vælge mellem 3 mm alu komposit plade og 3 tykkelser af opskummet PVC. Har du andre ønsker til materiale, klarer vi også dette. 

Farver: Fuld CMYK farvetryk.
Holdbarhed: Skiltene er både UV-resistente og vandfaste, og er derfor beregnet til både indendørs og udendørsbrug.
Pladetykkelser: Fra 1 til 19 mm. Har du brug for tykkere bogstaver kan du ringe eller skrive til os, for at høre nærmere om dine muligheder.
Lagerstatus: På lager - Vi producerer selv

Produktionstid: 5 arbejdsdage

Ekspres levering: Vi sender senest 24 timer efter bestilling (vælges når du kommer til kassen).