Handelsbetingelser

Oplysninger om Elefantprint.dk

Elefantprint.dk
Sverigesvej 11
DK-8660 Skanderborg
Danmark

 

CVR-nr.: 29 40 46 31

Telefon: +45 69 13 45 00
E-mail: post@elefantprint.dk

 

Bank: Vestjysk Bank
Reg.: 7604
Kontonr.: 0001451352

 

Når du afgiver bestilling, accepterer du de generelle nedenstående handelsbetingelser gældende for Elefantprint.dk. Bag Elefantprint.dk står Illux ApS, som er det juridiske selskab, som aftalen indgås med.

 

Bestilling

Alle priser vises i DKK og er eksklusiv moms.


Når du bestiller produkter på www.elefantprint.dk, skal du være opmærksom på, at aftalen ikke anses for endelig indgået, før du modtager en ordrebekræftelse fra Elefantprint.dk. Ordrebekræftelsen bliver sendt til den angivne e-mail adresse.


I teoretiske tilfælde kan der ske systemfejl, der gør, at du kan bestille et produkt, der for Elefantprint.dk ikke er muligt at producere. I sådanne tilfælde vil Elefantprint.dk kontakte dig og opstille forskellige løsningsforslag, hvor en af dem altid vil være, at du kan lade handlen gå tilbage.

 

Betaling

Du har følgende 2 muligheder for betaling:

  1. Betalingskort (debit- og kreditkort): Vi modtager følgende kort: Dankort, VISA/Dankort, Visa-electron, Mastercard og VISA.
  2. Bankoverførsel (7 dages betalingsfrist): Vi sætter gang i produktionen med det samme bestilling er foretaget. Når varen er sendt, modtager kunden en faktura, der skal betales senest efter 7 dage.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra elefantprint.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

Sikkerhed

Betales der med betalingskort eller e-dankort, er du altid sikret mod misbrug. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 DDK, hvis dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypteret (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Elefantprint.dk eller andre har mulighed for at læse oplysningerne.

  • Ved standardvarer, som "Gadeskilte" og "Klikrammer", trækkes beløbet, når varerne sendes fra Elefantprint.dk
  • Ved kundetilpassede produkter, som eksempelvis "Bannere", ”Plakater”, ”Rollup bannere” og ”Klistermærker”, trækkes beløbet, når produktionen eller designet startes.
  • Send aldrig penge til Elefantprint.dk pr. brev. Vi kan ikke påtage os ansvaret for evt. bortkomne kontanter, checks, frimærker eller andet sendt til Elefantprint.dk pr. brev.

 

Privatlivspolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Den dataansvarlige på elefantprint.dk er Illux A/S.

 

Behandling af personoplysninger

Når du foretager et køb, registrerer vi dine personoplysninger i vores system.
Vi passer naturligvis på dine oplysninger, og behandler dem i overensstemmelse med reglerne i Persondataforordningen/Databeskyttelsesloven.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Illux A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet.
I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det.
Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål,
som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener,
at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: post@elefantprint.dk.
For mere information – læs her.

 

Levering

Ved standardvarer som "Gadeskilte" og "Klikrammer" er leveringstiden typisk 2-3 arbejdsdage.


Ved kundetilpassede produkter, som eksempelvis "Bannere", ”Plakater”, ”Rollup bannere” og ”Klistermærker”, er designtiden typisk 5 arbejdsdage, imens produktionstiden ligeledes er typisk 5 arbejdsdage.


Mod ekstrapris er der mulighed for at bestille ekspreshåndtering og ekspresfragt. Dette gøres samtidig med, at ordren placeres i vores e-shop.


Ønskes den præcise dato kan Elefantprint.dk kontaktes telefonisk på (+45) 69 13 45 00 eller på mail, post@elefantprint.dk. Elefantprint.dk vil ikke i alle tilfælde kunne oplyse om dato for levering, da det kan være afhængigt af Elefantprint.dk’s underleverandører og de benyttede fragtfirmaer.
Leveringstiden kan være længere i forbindelse med helligdage, Elefantprint.dk’s leverandørers ferieperioder og fejlleverancer fra leverandører.


Ved pakker indenfor Post Danmarks maksimum mål sker forsendelsen med Post Danmark. Få mere info om dette på www.post.dk. Ved pakker større end Post Danmarks maksimum mål sker forsendelsen med Danske Fragtmænd A/S.


Ønskes levering til udlandet, vil der blive opkrævet en ekstra leveringspris, svarende til den øgede forsendelsesudgift for Elefantprint.dk. Du vil altid få oplyst denne pris, inden vi starter produktionen af det bestilte produkt, og du har selvfølgelig mulighed for at lade handlen gå tilbage, hvis du på baggrund af forsendelsesprisen ikke ønsker at gennemføre ordren.


Hvis varen er mangelfuld ved modtagelse, har du som køber ret til at få en omlevering. Du bedes i denne forbindelse kontakte Elefantprint.dk hurtigst muligt for en redegørelse.

Når varerne sendes fra vores fabrik, modtager bestilleren en leveringsmeddelelse via e-mail. Denne leveringsmeddelelse indeholder information, som gør det muligt for bestilleren at følge og spore sin vare frem til levering hos bestilleren.

 

Forsinkelser

Indtræffer forsinkelser, er bestilleren kun berettiget til at ophæve aftalen, såfremt han samtidig med aftalens indgåelse har præciseret betydningen af, at levering sker på nøjagtig bestemt tid, og at han af Elefantprint.dk har fået tilkendegivelse om, at dette kan overholdes.


Fortrydelsesret

Ved standardvarer som eksempelvis "Gadeskilte" og "Klikrammer" gælder forbrugeraftalelovens §18 hvilket giver dig 14 dages fuld returret med mulighed for ombytning eller refundering af det fulde beløb inkl. forsendelsesomkostninger fra os til dig. Som kunde står du dog selv for forsendelsesomkostningerne i forbindelse med returnering af varen.

Ved kundetilpassede produkter, som eksempelvis "Bannere", ”Plakater”, ”Rollup bannere” og ”Klistermærker”, er der lovmæssigt kun fortrydelsesret på indtil produktionen påbegyndes.  Se forbrugeraftaleloven §18, Stk. 4. herunder:

”Såfremt aftalen vedrører fjernsalg af en ikke finansiel tjenesteydelse eller en vare, som skal fremstilles eller tilpasses efter forbrugerens individuelle behov, gælder fortrydelsesretten kun, indtil udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen begynder, når forbrugeren forinden har givet sit samtykke til, at den erhvervsdrivende kunne begynde udførelsen m.v. inden fortrydelsesfristens udløb. Denne begrænsning i fortrydelsesretten gælder dog ikke, hvis den pågældende aftale vedrører løbende levering og er indgået under eller i forbindelse med den erhvervsdrivendes telefoniske henvendelse til forbrugeren uden dennes forudgående anmodning”.

 

Returnering

Returvarer skal vedlægges kopi af originalfaktura samt oplysninger om, hvorvidt du ønsker varen byttet, eller om du ønsker pengene retur. I tilfælde af at du ønsker pengene retur, skal vi også bruge registrerings- og kontonummer (IKKE kortnummer) på den konto, som pengene skal overføres til.


Returvarer håndteres i den rækkefølge, vi modtager dem. Har du ikke hørt fra os inden 5 arbejdsdage efter indsendelse af returvaren, bedes du venligst kontakte os.
Ved returnering af varer betaler du selv for forsendelsen.


Returvarer skal pakkes forsvarligt ind. Beskadigede returvarer, der modtages af Elefantprint.dk, byttes eller refunderes ikke, hvis skaden er sket på grund af fejlagtig eller mangelfuld indpakning ved returneringen.
Bemærk: Returvarer sendt pr. efterkrav modtages ikke.

 

Reklamation

Transportskader skal hurtigst muligt anmeldes til Elefantprint.dk. Hvis transportskaden er tydelig på emballagen ved modtagelse, bedes du nægte modtagelsen og straks herefter kontakte Elefantprint.dk, hvorefter skaden vil blive udbedret. 

 

Hvor hurtigt skal du reklamere?

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse:

Elefantprint.dk
Sverigesvej 11
DK-8660 Skanderborg

 

Indlevering af eget grafisk materiale

Hvis du ønsker at få produceret grafisk materiale leveret af dig, er det dit eget ansvar at have den nødvendige tilladelse til reproduktion af det leverede materiale.

Elefantprint.dk har intet ansvar for manglende hjemmel til reproduktion, mangfoldiggørelse eller udgivelser af skrift, tegninger, mønstre, illustrationer, tekster, varemærker, andre forretningskendetegn og øvrigt vareudstyr herunder formgivning eller andet, der kan være underkastet tredjemands rettigheder. Pådrager Elefantprint.dk sig ansvar overfor tredjemand i anledning af din manglende hjemmel til udnyttelse af tredjemands tilkommende rettigheder, holder du Elefantprint.dk skadesløs for et sådan ansvar.

  • Elefantprint.dk forbeholder sig retten til ikke at producere dine motiver, såfremt Elefantprint.dk er i tvivl, om det strider mod lovgivning eller kan virke stødende for nogen.
  • Elefantprint.dk forbeholder sig retten til ikke at producere dine egne motiver, såfremt det af Elefantprint.dk vurderes til at være i for dårlig kvalitet.

 

Øvrige betingelser
Udover det der angives i ovenstående handelsbetingelser, gælder købeloven.

 

Cookies

På Elefantprint.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

 

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på Elefantprint.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere Elefantprint.dkKlagevejledning

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte post@elefantprint.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Tolboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr