Produktbeskrivelse

Et visitkort er med til at skabe førstehåndsindtrykket af den virksomhed eller organisation, som du repræsenterer, og derfor bør kvaliteten at visitkort være helt i top. 

Hos Elefantprint får du visitkort i topkvalitet til overkommelige priser. Perfekt til at uddele til møder, messer og på kundebesøg eller til at vedlægge dine produkter. 

Miljøvenligt FSC®-certificeret papir

Vores visitkort trykkes på 350g silk papir eller mat ubestrøget papir, der begge har et eksklusivt look, hvor man tydeligt fornemmer kvaliteten.

Visitkortene produceres på vores FSC-certificerede fabrik i Danmark, hvor de trykkes på FSC-mærket papir. Det er din garanti for, at dine visitkort produceres under sociale og miljømæssigt ansvarlige forhold. 

Bag certificeringen står organisationen Forest Stewardship Council®, som stiller strenge kriterier til bæredygtigt skovdrift i alle led af forsyningskæden. Herunder blandt andet at de anvendte træer stammer fra skove, hvor der ikke fældes flere træer, end skovene kan nå at reproducere.

Hurtig og nem bestilling

Vi har gjort bestillingen nem og overskuelig, så enhver kan opnå et godt resultat med deres visitkort.

Har du specielle ønsker til eksempelvis størrelse, foileprægning, flersidede visitkort eller partiel lak kan du kontakte vores kundesupport for at høre nærmere om dine muligheder.

Produktdetaljer

Størrelse: 8,5x5,5 cm
Trykmetode: Digital tryk
Farver: Fuldt farvetryk (CMYK)
Produktionstid: 3 arbejdsdage
Ekspres levering: Vi sender senest 24 timer efter bestilling (vælges når du kommer til kassen)
Miljø: FSC-certificeret papir (FSC MIX 70%)

Filvejledning

Upload en fil der passer til den valgte størrelse. Download evt. en fil-skabelon herunder.