Produktbeskrivelse

En folder er perfekt til dig, som vil have lidt flere layout-muligheder, end en en-sidet flyer giver. Denne folder en 3-fløjet folder med rullefals, som består af ét stykke papir, som foldes en gang i begge sider, således at du får seks sider - en forside, fire indholdssider samt en bagside. Selve folden kaldes også falsen.

BEMÆRK: Dine foldere leveres falset (med foldestreg), men ikke foldet. Du skal således selv folde dem.

Nem bestilling - høj kvalitet
Denne folder er i M65 for slutformat - dvs. det format din pjece har, når den er blevet foldet. Folderen printes på et 170g silk papir, der er nemt at folde og har en let glans.

Har du specielle ønsker til din folder, kan du kontakte kundeservice for at høre om yderligere muligheder. Det kan for eksempel være, hvis du ønsker din folder udført på et specielt papir eller med en speciel efterbehandling.

Få FSC®-certificeret din folder
Din folder printes på et bæredygtigt papir, der er tilgængeligt som FSC-certificeret på anmodning. Kontakt os på post@elefantprint.dk, hvis du ønsker at få registreret din folder som FSC-certificeret på fakturaen.

Alternative produkter
Ønsker du informations- eller markedsføringsmateriale uden fals, kan du bestille et af vores flyers-produkter.

Ellers kan du også vælge imellem vores andre folder-produkter - Folder A7, A6, A5, A4 og Folder - offsettryk (ved over 3000 stk.)

Produktdetaljer

Størrelse: M65 
Trykmetode: Digital tryk
Farver: Fuldt farvetryk (CMYK)
Papirtype: 170g silk papir
Produktionstid: 3 arbejdsdage
Ekspres produktion: Forsendelse ned til 24 timer efter bestilling. Se aktuelle ekspres muligheder ved indkøbskurven/kassen
Miljø: Tilgængeligt som FSC-certificeret på anmodning