Produktbeskrivelse

Denne type af flyers er til dig, som ønsker at promovere din virksomhed, et event eller noget helt tredje med et oplag på mere end 5000 stk. Det giver dig rig mulighed for at nå ud til et bredt publikum med flyers til en ekstremt lav stykpris.

Offsettryk i højeste kvalitet
Ved oplag på mere end 5000 stk. bliver dine flyers altid offset trykt. Denne trykmetode er kendetegnet ved en høj opstartspris, men en bedre kvalitet og en lavere stykpris, og det er derfor den billigste og bedste løsning til dig, som skal bruge et stort oplag.

Nem bestilling
For at gøre bestillingen nem og overskuelig har vi udvalgt de bedste materialer til dine flyers. Du kan her vælge mellem tre typer af kraftig silk papir med en let glans.

Har du specielle ønsker til din flyer, kan du kontakte kundeservice for at høre om nærmere og dine muligheder. Det kan for eksempel være, hvis du ønsker dine flyers udført på et specielt papir eller med en speciel efterbehandling.

Alternative produkter
Skal du bruge mindre end 5000 stk. flyers i standardstørrelser, kan du med fordel bestille produktet: Flyers A7, A6, A5, A4, A3

Skal du bruge flyers i specialstørrelser, kan du vælge produktet: Flyers - Fri størrelse

Produktdetaljer

Størrelser: A7, A6, A5, A4 og A3 (kontakt kundeservice for andre muligheder)
Trykmetode: Offset tryk
Farver: Fuld farvetryk (CMYK)
Normal produktionstid: 5 arbejdsdage.
Ekspres produktion: Afsendelse indenfor 24 timer (vælges i indkøbskurven)