Produktbeskrivelse

Dette produkt er til dig, som vil promovere din virksomhed, et event eller noget helt tredje med flyers i specialstørrelser. Her kan du nemlig tilpasse dine flyers til alle størrelser mellem 3x3 og 30x43 cm.  

Flyers med digitaltryk i høj kvalitet
Ved flyers i fri størrelse anvender vi trykmedtoden digitaltryk, der er kendtegnet ved en lav opstartspris, og derfor er den bedste og billigste løsning for dig, der skal bruge et oplag på under 5000 stk. 

Nem bestilling
For at gøre bestillingen nem og overskuelig har vi udvalgt de materialer, som egner sig bedst til flyers. Du kan her vælge mellem silk papir med en let glans i to forskellige kvaliteter samt et mat ubestrøget papir.

Har du specielle ønsker til din flyer, kan du kontakte kundeservice for at høre om yderligere muligheder. Det kan for eksempel være, hvis du ønsker din flyer udført på et specielt papir eller med en speciel efterbehandling.

Alternative produkter
Skal du bruge flyers i standardstørrelser og et oplag på mindre end 5000 stk. kan du bestille produktet: Flyers A7, A6, A5, A4, A3

Skal du bruge mere end 5000 stk. flyers i standardstørrelser, kan du med fordel bestille produktet: Flyers - offsettryk (Ved over 5.000 stk.)

Produktdetaljer

Størrelse: Fra 3x3 til 30x43 cm
Trykmetode: Digital tryk
Farver: Fuldt farvetryk (CMYK)
Produktionstid: 3 arbejdsdage
Ekspres levering: Vi sender senest 24 timer efter bestilling (vælges når du kommer til kassen)
Miljø: Tilgængeligt som FSC-certificeret på anmodning