Om Elefantprint

I Elefantprint brænder vi for at levere print i en kvalitet, der gør indtryk, men til en pris, der er fair. Det har været vores mission siden 2012, hvor vi har printet og produceret til en lang række af små og store virksomheder, erhvervs- og privatkunder. Uanset opgaven er tilgangen den samme; at sikre ikke kun det færdige resultat, men også en tryg og smidig proces, hvor dine ønsker og behov er i centrum.

Historien: Fra kælder til leverandør af print til hele Skandinavien

Elefantprint er en del af Illux A/S, der har specialiseret sig inden for tre forskellige områder på printmarkedet i Skandinavien. Foruden Elefantprint tæller selskabet også Illux, der designer og producerer vægdekoration til hjemmet, og Xprint, der yder ekspertise i print og indramning til gallerier, kunstnere og andre feinschmeckere.

Illux startede som en iværksætterdrøm i en kælder i Herning tilbage i 2008, men med kontinuerlig vækst, know-how og investeringer i markedets bedste printteknologi er erfaringen, kompetencerne og den høje kvalitet blevet overført til Elefantprint. I dag holder vi til i Skanderborg, hvorfra vi producerer og servicerer alle kunder.

Ansvarlig og omkostningseffektiv produktion

Med markedets bedste maskineri og et kompetent team af printspecialister kan vi holde omkostningerne i bund og kvaliteten i top. Sådan skal det også fortsætte med at være, og vi har derfor konstant fokus på at udvikle vores produkter, service og processer. 

Som printvirksomhed med en stor egenproduktion har vi desuden et ansvar for at passe på jordens ressourcer. Vi arbejder derfor aktivt med bæredygtige indsatser, som du kan læse mere om her.

Kontakt

Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig mandag-torsdag 8-16 og fredage 8-15.30 på:
Tlf: (+45) 69 13 45 00
Mail: post@elefantprint.dk.

Kom med en tur rundt i Elefantprints produktion

Kom med en tur rundt i Elefantprints produktion