Produktbeskrivelse

Firkantet folie uden print kan afskærme dit vindue på en diskret og enkel måde. Det kan eksempelvis være på toilettet, hvor man med frosted folie nemt og billigt kan afskærme vinduet fra nysgerrige blikke.  

Firkantet folie uden print kommer, som navnet antyder, uden print, hvilket gør folien ideel i situationer, hvor man ikke vil tiltrække opmærksomhed med et opsigtsvækkende logo eller budskab, men blot ønsker den afskærmende effekt.

Folien kan anvendes både indvendigt og udvendigt. Ved indvendig montering, skal man dog være opmærksom på, at nyere thermoruder kan springe på grund af ophobning af varme. Indvendig montering sker derfor på eget ansvar. Er man i tvivl om ens rude egner sig til indvendig montering, kan man eventuelt kontakte sin vinduesleverandør og høre nærmere.

Folietype

Sandblæst folie
Sandblæst folie er en nem og billig løsning til at afskærme vinduer, men samtidig bevare lysindfaldet. Frem for at skulle ud og investere i nye vinduer med matteret glas, kan du nemlig let og hurtigt påsætte frosted folie og få en diskret og effektiv afskærmning. Sandblæst folie er desuden en mere fleksibel løsning end matte ruder, da du til hver en tid kan fjerne folien igen.
Foruden den effektive afskærmning, så giver Sandblæst folie også dit vindue et flot frosted look.   

Blockout folie
Blockout folie er en effektiv folie til fuldkommen at blokere for lysindfaldet i de situationer, hvor man ønsker en total afskærmning. Blockout folien er hvid på begge sider.

Farvet folie
Firkantet folie uden print kan fås i 7 farver, der både afskærmer og dekorerer dit vindue.
Herunder ses de forskellige foliefarver. Farverne er kun vejledende. Farverne vil i virkeligheden fremstå stærkere og blankere end det, du ser på skærmen.

Hvid
Sort
Grå
Blå
Rød
Grøn
Orange

Tavlefolie
Lav din helt egen tavle med vores tavlefolie. Folien er en matsort, permanent folie, der kan klæbe på de fleste overflader. Ved monteringen kan folien flyttes rundt, herefter bliver den permanent. Denne folie er altså som den eneste ikke aftagelig. Kan rengøres med en tavlesvamp eller en våd klud.

Produktdetaljer

Størrelse: fra 2x2 cm op til 132x1000 cm
(Ønskes et større print sættes banerne op side-by-side)
Form: Altid firkantet
Farver: Fuldt farvetryk (CMYK)
Anvendelse: Ude og inde.
Aftagelighed: Aftagelig fra de fleste overflader
Holdbarhed: 5-7 år, men også ofte længere
Rengøring: Kan rengøres med vand og sæbe
Produktionstid: 5 arbejdsdage
Ekspres levering: Vi sender senest 24 timer efter bestilling (vælges når du kommer til kassen).