Produktbeskrivelse

Etiketter eller klistermærker med tryk, der kan bruges til alverdens formål - lige fra mærkning af varer til promovering af tilbud. Mulighederne er mange med de selvklæbende etikketter, og du bestemmer selv formål, form og print.

Kvalitet i top, pris i bund

Etiketterne produceres på en plastfolie med print af lige det motiv eller logo, du kunne tænke dig. Etiketterne suger ikke vand og kan således let rengøres med en fugtig klud. På den måde behøver du ikke at skifte dine labels ud, så snart de bliver en smule snavset, men får med en hurtig rengøring en etikette, der er så god som ny - uden ekstra omkostninger. Derudover har det den ekstra fordel, at de selvklæbende etiketter også kan anvendes steder, hvor der let opstår kondens.

Etiketterne er med permanent klæb, hvilket betyder, at de sider godt fast på de fleste glatte overflader. Det effektive klæb betyder dog også, at klistermærkerne godt kan efterlade limrester, hvis man forsøger at fjerne dem igen.

Labelproduktet er beregnet til indendørs brug, hvor det har en lang holdbarhed. De kan godt bruges udendørs, men vær opmærksom på, at du her kun kan forvente få ugers holdbarhed.

Etiketterne er ikke med blokout effekt. Det betyder, at man ved de lyse områder på etiketten vil kunne ane eventuel bagvedliggende grafik.

Frit valg af form

Vi printer din etikette præcis, som du ønsker. Du har nemlig ikke kun mulighed for frit at bestemme etiketternes motiv, men også form. Din etikette kan være rund, firkantet eller noget helt tredje. Ønsker du en anden form end rund, firkantet eller firkantet med afrundede hjørner, skal du blot vælge 'Anden form' i menuen til højre. Notér venligst i kommentarfeltet, hvilken anden form du ønsker. 

Få FSC®-certificeret dine etiketter
Dine etiketter produceres på et bæredygtigt papir, der er tilgængeligt som FSC-certificeret på anmodning. Kontakt os på post@elefantprint.dk, hvis du ønsker at få registreret dine labels som FSC-certificeret på fakturaen.

Tre gode grunde til at købe etiketter hos Elefantprint:

Produktdetaljer

Størrelser: Alle størrelser fra 1 x 2 cm til 30 x 100 cm
Trykmetode: Digital
Farver: Fuld farvetryk (CMYK)
Normal produktionstid: 4 arbejdsdage
Miljø: Tilgængeligt som FSC-certificeret på anmodning