Produktbeskrivelse

Etiketter eller klistermærker med tryk, der er egnet til forskellige flasker og glas, så som vin, mousserende vin, juice, øl, eddike osv.
Hvis du leder efter et produkt, der kan give dine flasker og glas et tilpasset design, så er det her det rette produkt for dig. Det er vigtigt at dit produkt, skiller sig ud fra andres, ikke kun på smag men også på udseende. 

Kvalitet i top, pris i bund

Etiketterne produceres på en plastfolie med print af lige det motiv eller logo, du kunne tænke dig. Herefter lægges der en semimat lak på, som gør etiketterne og printet yderst ridsefaste. Etiketterne suger ikke vand og kan således let rengøres med en fugtig klud. På den måde behøver du ikke at skifte dine labels ud, så snart de bliver en smule snavset, men får med en hurtig rengøring en etikette, der er så god som ny - uden ekstra omkostninger. Derudover har det den ekstra fordel, at de selvklæbende etiketter også kan anvendes, selv hvis dine flasker og glas skaber kondens.

Etiketterne er med permanent klæb, hvilket betyder, at de sider godt fast på flasker og glas. Det effektive klæb betyder dog også, at klistermærkerne godt kan efterlade limrester, hvis man forsøger at fjerne dem igen.

Labelproduktet er beregnet til indendørs brug, hvor det har en lang holdbarhed. Det kan godt bruges udendørs, men vær opmærksom på, at du her kun kan forvente få ugers holdbarhed.

Etiketterne er ikke med blokout effekt. Det betyder, at man ved de lyse områder på etiketten vil kunne ane eventuel bagvedliggende grafik. Det betyder også at sætter du en transparent etiket på en mørk baggrund, som f.eks. en mørk flaske, vil der være risiko for at logo og tekst bliver svært at læse.

Frit valg af form

Vi printer din etikette præcis, som du ønsker. Du har nemlig ikke kun mulighed for frit at bestemme etiketternes motiv, men også form. Din etikette kan være rund, firkantet eller noget helt tredje. Ønsker du en anden form end rund eller firkantet, skal du blot vælge 'Anden form' i menuen til højre, ligesom du også skal vælge denne mulighed, hvis du ønsker afrundede hjørner på dit label.

Tre gode grunde til at købe etiketter hos Elefantprint:

Produktdetaljer

Størrelser: Alle størrelser fra 1 x 2 cm til 30 x 100cm
Trykmetode: Digital
Farver: Fuld farvetryk (CMYK)
Normal produktionstid: Afsendes indenfor 4 arbejdsdage
Ekspres produktion: Vi afsender senest 48 timer efter bestilling (vælges når du kommer til kassen).