Produktbeskrivelse

Dette klistermærke til affaldssortering bruges til at vise overfor medarbejdere og kollegaer, hvilken beholder farligt affald skal i.

Piktogrammet er det kendte danske piktogram, som ofte ses på emballage og produkter i Danmark. Den er letgenkendelig for de fleste, hvilket øger sandsynligheden for, at affald bliver sorteret rigtig.

I vores sortiment findes alle de gængse affaldspiktogrammer. Du kan se dem alle ved at trykke på følgende link: Hele udvalget af affaldssortering klistermærker.

Klistermærkerne bliver produceret på egen fabrik i Skanderborg, hvilket sikre kvaliteten, ansvarlig produktion, den lave pris og at vi altid vil kunne levere selv store mænger.

Du kan vælge mellem følgende 2 udgaver af klistermærket.

Standard affaldsklistermærke - Hovedsagelig til indendørs brug
Denne er printet på en 60my PP folie med permanent klæb. Printet kan fint tåle normal rengøring med vand og sæbe, men skal affaldspiktogrammet sidde udendørs eller et sted, hvor den bliver udsat for meget slid, skal man vælge heavy duty udgaven.

Heavy duty affaldsklistermærke - Til udendørs brug og krævende miljøer
Denne er printet med UV print på en folie med meget kraftig klæb, som efterfølgende påføres en laminat. Dette produkt har +3 års udendørs levetid og ofte meget længere. Vi anbefaler også denne udgave, hvis klistermærket skal sidde i et hårdt miljø der eksempelvis bliver rengjort flere gange dagligt, eller steder hvor den kan blive ridset.

Miljø
Produktet i sig har en positiv miljøprofil, da det skal hjælpe med, at affald bliver sorteret korrekt. Men elefantprint har valgt at også selve produktet skal produceres så miljøvenlig som muligt. Begge udgaver er PVC-frie og standardudgaven er endda lavet på PP plast der er udvundet af harpiks i stedet for olie fra undergrunden.

Produktdetaljer

Størrelse på klistermærke: 12x12 cm
Miljø: PVC-fri
Materiale: Se beskrivelse til venstre
Leveringstid: Afsendes indenfor 1-2 dage
Ekspres levering: Afsendes følgende hverdag