Bedre leg og trivsel med gulvmåtter og akustikdæmpende vægudsmykning

<
>

Bedre leg og trivsel med gulvmåtter og akustikdæmpende vægudsmykning

Til Møllegades børnehave i Skanderborg har vi leveret gulvmåtter samt loft- og væghængte akustikplader.

På væggen hænger et stor vægbillede, som er printet på akustikplader, der effektivt dæmper støjen i rummet. Akustikpladerne er fremstillet af mineraluld, som har en høj lydabsorberende evne og derfor kan reducere lydbølgerne i rummet betragteligt. 

Akustikbilledet fungerer således som et flot kunstværk, børnene kan betragte, men også til dæmpe støj og larm, hvilket skaber en mere behagelig atmosfære på stuen - for børn såvel som voksne. 

I loftet er der monteret akustikplader for at opnå en endnu større lydreduktion.

Til gulvet har vi leveret to måtter, som skaber zoner og et bedre fundament for leg i mindre grupper. Den ene måtte er her fremstillet af vinylgulv, hvilket er et tyndt, men slagkraftigt skummateriale i meget høj kvalitet. Den anden måtte er en neoprenmåtte fremstillet med en bund af naturgummi og en blød overflade af polyestertekstil. Begge måtter er behagelige at sidde på og så har de den fordel, at materialet ikke folder, men lægger sig helt fladt. 

Vil I også skabe hyggelige zoner med gulvfolier i jeres institution eller forbedre lyden med akustikdæmpende billeder, så kontakt os på post@elefantprint.dk for et tilbud.