Pressevæg, stofbanner og scenetæppe til Copenhagen Fashion Week

<
>

Pressevæg, stofbanner og scenetæppe til Copenhagen Fashion Week

Til Copenhagen Fashion Week har Elefantprint leveret en pressevæg fremstillet i aluminium smartframe med overtrukket stofdug. Pressevæggen og printet er i højeste kvalitet, og så er det både hurtigt og nemt at samle.

Stoffet, som pressevæggen er monteret med, er det bedste valg for begivenheder som disse, da det ikke afgiver reflekser fra kameraenes blitzlys.

Vi har derudover også fremstillet og leveret et stofbanner, der ligeledes udmærker sig ved at afvige reflekser fra blitzer. Stofbanneret er det ideelle valg, hvis dit budskab og din reklame skal trænge klart igennem. Det er desuden nemt og hurtigt at montere såvel som afmontere.

Til Copenhagen Fashion Week producerede vi også et scenetæppe bestående af 205g polyesterstof, der styrker holdbarheden og slidstyrken. Scenetæppet er desuden brandhæmmende, hvilket også gør det til et sikkert valg. 

Hos Elefantprint kan vi også hjælpe dig med montering og nedtagning, og vi sidder klar til en snak med dig på (+45) 69 13 45 00 eller post@elefantprint.dk.