Skilte til Heartland festival printet på OSB-plader

<
>

Skilte til Heartland festival printet på OSB-plader

Heartland festival på Fyn er en festival med fokus på bæredygtighed og naturlige og genanvendelige materialer. Som leverandør af skilte til Heartlands barer og en mindre B&O-installation, har vi derfor haft fokus på at levere en løsning i festivallens bæredygtigt ånd.

Det naturlige look og bæredygtige princip kommer til udtryk i skiltene, der er produceret i OSB-plader bestående af trærester fra træindustrien.

Skiltene er fremstillet på 16 mm OSB-plader i upudset kvalitet og printet med UV-print med fuldt farvetryk. Farvene er holdt i naturlige grønne og brune nuancer, der passer ind i festivallens ånd såvel som de smukke naturomgivelser ved Egeskov Slot på Fyn. 


Fordelene ved OSB-plader

OSB-plader er et billigere alternativ til krydsfiner, som består af træaffald, der i stedet for at blive smidt ud, bliver presset sammen med lim og derved bliver til en træplade. OSB-pladerne anvendes ofte til bærende konstruktioner som vægge, gulv og tag, men bliver altså også mere og mere populært til diverse dekorationer i butikker, på barer, festivaller og lignende. 

Skilte lavet af OSB-plader er derfor et flot valg, hvis man gerne vil have et skilt med et naturligt og råt udtryk, hvor træets struktur for lov at træde frem. 

Er du også interesseret i at få printet noget på OSB-plader, så kontakt os på post@elefantprint.dk for at høre nærmere.